HŠK Posušje je nedavno nakon 12 godina zborio plasman u Premijer ligu BiH, a danas je na zvaničnoj Facebook stranici objavio fotografije budućeg izgleda stadiona Mokri Dolac.

“Postojeći stadion Mokri Dolac ima ogroman potencijal da postane adekvatna sportska građevina. Pozicioniran je unutar gustog urbanog tkiva i oko njega se nalazi javni prostor koji može i treba opsluživati pratećim sadržajima takvu infrastrukturnu građevinu.

Projektno rješenje podijeljeno je u više faza, a kao takvo ima i fleksibilnost za dinamiku izgradnje s obzirom na buduće potrebe i prioritete. Izgradnjom pojedine faze sukcesivno se zadovoljavaju i kategorije stadiona, a u konačnici rezultira 4. Kategorijom po UEFA pravilniku s kapacitetom od 8.000 ljudi”, navode iz Posušja.

Predsjednik Dario Sesar kazao je da su u klubu izradili duguročnu idejnu studiju cijele zone oko stadiona.

“Zbog nadolazećih investicija u nogometni stadion izradili smo dugoročnu idejnu studiju cijele zone mokri dolac buduće Posušje Arene koja će sluziti kao strategija razvoja nogometne infrastrukture u narednim godinama” izjavio je predsjednik HŠK Posušje, Dario Sesar.

(reprezentacija.ba)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime