trgovina-bosanskih-proizvoda-meri

Vijest koja će izazvati dosta bure među ljubiteljima fudbala. Cristiano Ronaldo nije izdržao.

Naime, na jednoj od njegovih navijačkih stranica koje sam fudbaler prati, pojavio se komentar u kome se osvajanje sedme “Zlatne lopte” od strane Messija smatra za sramotu.

“Sramota, baš prljavo. Svako pametan zna šta se dešava i ko zaslužuje nagradu. Ovo primanje nagrada bez da je zaslužiš i lažna sreća, bez časti, svi su vidjeli”.

“Bez obzira na ove namještene nagrade, Ronaldo je najbolji igrač u historiji i tako će ostati”, napisao je admin ove stranice.

Javio se sam Ronaldo, uz komentar “Činjenice”, što je direktno osporavanje izbora u kome je on bio tek šest i imao oko 460 glasova manje od Messija. Lewandowski je ostao iza sa 33 manje.

Šta su činjenice koje je u jednoj riječi opisao Cristiano?

U pitanju su 43 gola u sezoni za Juve i Manchester United, šest golova u pet mečeva u Ligi prvaka, svi odlučujući.

“Da li su pet igrača od njega bili bolji ove sezone? Nemoguće? Čovjek sa kojim je mogao da se bori za nagradu je Lewandowski koji ima sjajne brojeve, ali je u reprezentaciji Ronaldo bio mnogo bolji”.

“I na kraju lopta ide Messiju koji je osvojio kup Španije, nije dao gol Realu od kada je Ronaldo otišao iz Španije, odigrao loše sve ključne utakmice i osvojio prvenstvo Južne Amerike koje se igra praktično svake godine u posljednje vrijeme”.

“Za Ronalda i Messija su kriterijumi različiti”, piše na ovoj strani.

Sve ovo Ronaldo smatra za činjenice, a trijumf Messija osporili su i Klopp, Toni Kroos, Casillas, dok je Ronaldo nazvao lažovom šefa čitavog glasanja Pascala Ferrea koji je izjavio da je Ronaldo ljut jer mu je ambicija da osvoji više priznanja od Messija.

To neće biti moguće jer sada Messi ima sedam, Ronaldo pet.

“On je lagao i da nisam na svečanosti zbog karantina koji nije obavezan”, bljuvao je vatru Ronaldo sa društvenih mreža.

(raport)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here