trgovina-bosanskih-proizvoda-meri

U vrlo zanimljivom razgovoru u Podcast Inkubatoru, bivši savjetnik Dinama, Zdravko Mamić, govorio je o svemu i svačemu. Između ostaloga se dotaknuo svojih menadžerskih sposobnosti i kako je riješavao posao Balabanu i Igoru Cvitanoviću te kako su propali talenti Halilovića, Ćorića i Brodića.

Dosada uopće nije bilo poznato da je Dinamo dogovorio prije šest mjeseci veliki povratak Alena Halilovića u Maksimir! Prema Mamićevim riječima, Halilović je nakon raskida ugovora s Milanom bio na pola puta za Zagreb ali je na u avionu saznao da je hrvatski prvak odustao od posla.

Navodno su Alen i njegova obitelj tražili određeni novac na koji je Zdravko pristao ali je onda zapelo na bonusima i dodacima. Kada je Maminjo kontaktirao svog brata Zorana, tadašnjeg trenera, Mamić mlađi je izgubio volju za pregovorima te rekao kako mu bivši kapetan U-21 reprezentacije ne treba.

Trenutno se Alen nalazi u engleskom drugoligašu Birmingham Cityu, nastupao je i za Standard, Las Palmas te drugu momčad Barcelone ali se nije uspio etablirati.

(nogometne-vijesti.hr)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here