Leo Messi od danas je i službeno slobodan igrač. Dok se čeka njegova odluka o tome hoće li potpisati novi ugovor s Barcelonom ili otići u nekog drugog velikana, u igru se uključio još jedan klub.

Za razliku od brojnih velikana, ovaj mu je klub već poslao konkretnu ponudu koja ovu vijest stavlja u rubriku bizarnosti.

Naime, ponudu je poslao brazilski niželigaš Ibis Sport Club, ponosni vlasnik Guinnessova rekorda u razdoblju bez pobjede od tri godine i 11 mjeseci, koji mu je donio naslov “najgoreg kluba na svijetu

Zanimanje za Messija Ibis je pokazao i prošlog ljeta kada je argentinski virtuoz prvi put pokušao napustiti Barcelonu, a ovaj put je to zanimanje i dokazao javnom objavom ponuđenog ugovora.

Ugovor bi trajao čak 15 godina, počevši odmah. Druga stavka naglašava da bi Messi bio plaćen po učinku. No, ona je u sukobu interesa s narednim stavkama, prema kojima Messi ne smije postizati puno golova niti postati prvak. Kršenje tih klauzula rezultiralo bi raskidom ugovora.

Osim toga, Messi ne smije nositi svoj omiljeni dres s brojem 10 jer je on u vlasništvu Maura Shampooa, idola navijača prepoznatljivog po raskošnoj frizuri.

I za kraj, šesta klauzula nalaže da Messi pred ogledalom triput mora reći da je Pele bolji od Maradone…

(sportam.info)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here