Chris Smalling član Rome i saigrač Edina Džeke doživio je prije nekoliko noći neobično iskustvo.

Smalling i njegova supruga Sam ušli su u grupu osoba koje su svjedočile NLO-u, a svoje iskustvo je supruga igrača Rome podijelila na Instagramu.

“Ok, obećavam da nismo bili pod utjecajem čarobnih gljiva ili nečeg drugog, ali ja i Chris smo sinoć vidjeli nevjerovatni NLO! To nije kao da smo uočili nešto na nebu u trajanju od nekoliko sekundi što bi moglo biti avion. Ne, odletjeo je ispred nas, a onda se okrenuo i vratio na nebo gdje je ostao sat vremena (možda i duže, ali morali smo da idemo). Bio je premali da bi mogao da bude snimljen, iako je Chris mogao da ga vidi kako se vrti sa svjetlima koja su bljeskala naokolo”, napisala je Sam Smalling i nastavila.

“Mogli smo da ga snimimo kamerom kada je letio prema nama, jer se tada jasno vidio, ali oboje smo bili previše šokirani da izvadimo kamere, plus nismo željeli skrenuti pogled i propustiti šta god da je bilo. Izgledalo je ogromno, a bilo potpuno tiho. Nevjerovatno. Da li je neko vidio nešto ovakvo? Teško je to objasniti, jer je bio dobro kamufliran, ali bilo je poput dva odvojena 3D pravougaonika koji se okreću jedan oko drugog sa slabim svjetlima koja se kreću oko ivica”, objasnila je Sam. 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here