trgovina-bosanskih-proizvoda-meri

Reprezentativac BiH Almedin Zeljkić napustio je banjalučki Borac i svoju karijeru nastavlja u Olimpiji iz Ljubljane.

 – Želim da se zahvalim Ziljkiću na dvije i po godine u našem klubu, gdje je ostavio dubok trag i dao veliki doprinos u ostvarenju sjajnih rezultata i prethodnom periodu, rekao je Bogoljub Zeljković, potpredsjednik Borca, i dodao: 

– Ne treba zaboraviti da je u Borac došao kada smo nastupali u Prvoj ligi Republike Srpske, izboren je zatim plasman u Premijer ligu BiH, pa izalazak na međunarodnu scenu, a kao kruna njegovog boravka je osvajanje šampionske titule. Ziljkić je u tom periodu bio jedan od nosilaca igre i samim tim postao ljubimac navijača, ne samo njih, nego i svih zaposlenika i rukovodstva kluba. Prije svega zbog svog profesionalizma i odnosa prema svima. Zahvaljujemo mu se na svemu što je dao našem klubu i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere. Vrata Borca uvijek su mu otvorena.

Inače, Ziljkića je bio pod ugovororom s Borcem do ljeta 2022. godine, te će bh. prvak tako inkasirati obeštećenja. Špekuliše se da se radi o nešto manje od milion eura, računajući i bonuse, prenosi “Mondo”.

– Emotivan sam i svaki rastanak mi teško pada. Borac je od mene stvorio prvo čovjeka, pa onda igrača. Došao sam ovdje kad je klub igrao Prvu ligu RS-a, a sva obećanja koja sam dobio od čelnika kluba su ispunjena, nisu slagali nijednu riječ. Ovdje sam postao reprezentativac, osvojio sam titulu, dokazao se. Zahvaljujem se svima iz kluba na svemu što su mi pružili. Emotivan sam, sve ovo će mi veoma brzo nedostajati, ali došlo je vrijeme da se okušam u jačoj ligi, u Olimpiju idem kao šampion, nadam se da ću i tamo osvajati trofeje, rekao je Ziljkić koji je s Olimpijom potpisao dvogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje za još jednu godinu. 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here