Duško Vujošević je gostovao u emisiji „Probudi se“ kada je ostao bez riječi. Njegova tuga je stala u odsustvo riječi kojima bi govorio pohvalno o velikom čovjeku i treneru Dejanu Milojeviću.

Milojević je preminuo u 47. godini zbog posljedica srčanog udara. Vijest da je nekadašnji kapiten Partizana prebačen u bolnicu u Salt Lake Cityju gdje je i operisan sve je iznenadila, ali niko nije sumnjao da će veliki borac dobiti i ovu bitku.

Nažalost, u srijedu uvečer stigla je informacija da je srce velikog Dekija prestalo da kuca.

“Jučer poslije dijalize zvao me je Milenko Tepić i pitao me: ‘Jesi li čuo za Milojevića?‘ Rekao mi je da je imao težak infarkt i da je pitanje hoće li preživjeti. Bio sam zaprepašten. Poslije se ispostavilo da njegov mozak nije sat i pol do operacije imao dotok kisika. I kad je to eksplodiralo… Vjerojatno će se pokazati da je veliki tromb začepio neku krvnu žilu”, rekao je Vujošević i dodao:

“Kako da vam kažem, užasna vijest. Kada sam vidio, neko mi je poslao sliku. Mislim da imate njegov sin… Stavio na mrežu sa porukom: Bio si mi sve“, pričao je Vujošević, a onda više nije mogao da kaže ništa više.

Emocije su ga preplavile, pukao mu je glas i samo je odmahnuo rukom kao da želi da pokaže na taj način da o tome mnogo, mnogo teško govori.

Pogledajte

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime