Stravične scene stižu iz Argentine, tačnije s utakmice tamošnje regionalne lige na kojoj je jedan od nogometaša brutalno napao glavnu sutkinju Dalmu Magali Cortadi.

Do incidenta na utakmici između Garmensea i Deportivo Independencije došlo je u trenutku kada je sutkinja dosudila prekršaj i potom kaznila dvojicu nogometaša.

Zatim je treći dotrčao iza leđa te je udarcem šakom u glavu oborio na travnjak. Ovaj sramotni potez djelo je Cristiana Tironea koji je nakon završetka susreta i uhapšen, prenose “Sportske novosti”.

Ko zna kako bi se sve završilo da u međuvremenu nije u teren utrčao i pomoćni sudac koji je zaustavio napadača.

Valja istaknuti kako je u međuvremenu i nekoliko policajaca uletjelo na igralište i uhvatilo Tironea, koji se također borio protiv organa reda i mira.

Iz bolnice se oglasila i napadnuta Dalma:

“Završila sam na promatranju zbog ogrebotina po tijelu i udarca u glavu. Također mi je napravljen i CT kako bi se ustanovilo imam li još ozljeda. Ova čitava situacija mi stvara probleme i na poslu, jer mi onemogućava normalan rad.

Sada moram biti jaka. Sama utakmica je bila mirna sve do tog trenutka, ništa ga nije moglo opravdati da se odluči na takav potez. Sada ćemo vidjeti šta će biti dalje i kakve ćemo korake poduzeti. Pravda mora biti zadovoljena. Ovdje spol ne bi trebao biti bitan. Tražimo pravdu i ovaj čovjek mora platiti za to što je učinio, to je jedino važno”.

(raport)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here