Član predsjedništva BiH Milorad Dodik na današnjoj sjednici Narodne skupštine RS-a, govorio je i o sportu, te se pohvalio svojim uspjesima.

Naveo je da je sa svojim saradnicima od Igokee napravio respektabilan klub u regionalnim okvirima, a zatim je poručio da će i Borac biti iduće sezone šampion i ako ništa razigravati plasman u Ligu prvaka.

Dodik je vodio raspravu s SDS-ovim delegatom Miladinom Stanićem, te je odlučio da mu odgovori.

“Izmišljate priče, pa je Fudbalski klub Borac vlasništvo Milorada Dodika. Nije! Ali sam ponosan što je Borac danas jedan od najjačih klubova u Bosni. *ta si ti uradio sa svojim klubom Slogom iz Prnjavora, zašto ona nije nešto jaka? Zato što ne daš feninga i što si baš stipsa. Zato što gledaš samo sebe i što te briga za tim tim klubom”, upitao je Dodik Stanića.

Nakon toga Dodik se ponovo osvrnuo na Borac.

“Ja govorim ovdje – Borac će biti iduće godine šampion i ići u Ligu šampiona! Ili će barem razigravati za Ligu šampiona. Šta si ti uradio? To je veoma naporno raditi, nije jednostavno raditi. Osigurati u klubovima da budu vrhunski, a ja tamo gdje jesam to su vrhunski klubovi. A, tamo gdje si ti to su… Ima li ijedan klub da si ti napravio, nema. Ti ne možeš da daš ništa, ti samo možeš uzet. Ajde pokaži gdje si nešto napravio za narod”, poručio je član predsjedništva BiH.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime