U toku je utakmica 1. kola Grupe B Eura 2020 na stadionu Parken između Danske i Finske.

Kod rezultata 0:0 igrač Danske Kristijan Eriksen (Christian Eriksen), u finišu prvog dijela meča, jednostano se srušio na teren blizu aut linije, a ljekarske službe su odmah dotrčale i počele da ukazuju pomoć nesretnom Dancu na terenu, nakon čega je prevezen u bolnicu.

Utakmica je prekinuta, a igrači su se povukli s travnjaka stadion Parken.Nogometni savez Danske: Eriksen je pri svijesti.

Kristijan Eriksen (Christian Eriksen, 29) prevezen je s terena nakon što se srušio na teren usred utakmice Evropskog prvenstva između Danske i Finske. Na terenu je primio spasonosnu prvu pomoć, a fudbaleru se dugo vremena ukazivala pomoć.

Krovna kuća evropskog fudbala (UEFA) je potvrdila kako je Eriksen u stabilnom stanju, te da je prevezen u bolnicu, gdje će proći daljnje pretrage.

 Nakon hitne medicinske pomoći u kojoj je sudjelovao danski igrač Christian Eriksen, održan je krizni sastanak s obje momčadi i službenicima utakmice, a daljnje informacije bit će priopćene u 19:45. Igrač je prebačen u bolnicu i stabiliziran – naveli su iz UEFA-e.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime