Bivši savjetnik GNK Dinamo, Zdravko Mamić, već je duže vremena u u Bosni i Hercegovini, tačnije Međugorju iz kojeg se putem Facebooka i pressica obračunava s hrvatskim pravosuđem. Na njegovim „postovima“ se zaista može vidjeti svašta, danas je otišao još jedan korak dalje.

Objavio je famozne dokumente o kojima je govorio više puta te naglasio kako je spasio Dinamo u vrijeme kada su imali velika dugovanja. Prema navedenom, priložio je dokumentaciju prema kojoj je Dinamo bio korisnik pozajmice a radi se o poprilično velikoj svoti novca, čak 82 miliona kuna.

“Ja nisam normalan. 2001. godine na računu sam imao 40 milijuna maraka gotovine od gradnje zgrada, prodaje biznisa i drugih poslova u kojima sam se borio rukama i nogama. Bio sam najlaganiji i najslobodniji čovjek na svijetu. Ministri, gradonačelnici, predsjednici i drugi uglednici plaćali su da dišu kraj mene i budu u mom društvu. Da sam tada stavio novce u nekretnine, zlato i dionice, ležao na Bahamima i povukao se, danas bih bio milijarder, Dinamo danas ne bi postojao. Moja obitelj bila bi bezbrižna. Ali to nisam ja. Uz tih 40 milijuna maraka Mamić Sports Agency imala je ugovor sa 100 najtalentiranijih nogometaša Hrvatske i regije. Nenormalan kakav jesam krajem 2002. godine odlučujem sve što imam staviti u mrtvaca, klub koji ima 114 tužbi protiv sebe, stotine milijuna kuna duga, nijednog igrača, nema novaca niti za grijanje, niti za struju. Iz ljubavi, a većina vas bi vas rekla iz gluposti uzimam svoj cash i stavljam u klub da bi preživio. Klub koji tada tržišno ne vrijedi ni pišljiva boba, a od imovine ima muku i probleme. PO PRVI PUT U POVIJESTI, donosim vam na uvid dio ugovora o pozajmnici, bez cenzure. Dao sam 82 milijuna kuna svojih i svoje obitelji, samo da bi Dinamo preživio. A danas sam ja lopov. Lopov čega? Dinamo je bio kanta za napucavanje, a ja sam bio Bill Gates.” – poručio je Zdravko iz svoje prve domovine, BiH.

Dokumente možete pogledati ovdje https://www.docdroid.net/ZHChdIN/png2pdf-pdf

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime