Milanov napadač Zlatan Ibrahimović navodno je prekršio koronavirus protokol budući da mu je prijatelj jučer otvorio vrata svog restorana.

Grad Milan je crvena zona i restorani bi trebali biti zatvoreni, ali Fanpage tvrdi da je Šveđanin prekršio protokol i večerao u restoranu svog prijatelja zajedno s bivšim defanzivcem Ignaziom Abateom.

La Gazzetta dello Sport je pokupio priču s Fanpagea koja otkriva kako je 39-godišnjak tražio od svog prijatelja Tana Simonata da otvori svoj restoran kako bi društvo ručalo.

Vlasnik je djelomično potvrdio navode jer je otkrio prisustvo 39-godišnjaka i Abatea.

“Ibra i Ignazio (Abate) su zajedno s još jednim dragim prijateljem došli kod mene. Bili smo tamo nekoliko sati, a zatim otišli kući”, rekao je.

Međutim, vlasnik restorana je porekao da je Ibrahimović tamo ručao.

“Bilo je to nešto između prijatelja, normalno. Prijatelji smo i povremeno se viđamo ako ne vidimo druge prijatelje. Nisu ručali, popili smo čašu vina”, dodao je.

MilanNews je također izvijestio da su izvori bliski Zlatanu tvrdili da je to bio samo poslovni sastanak koji je trajao oko sat vremena.

Podsjetimo, napadač Rossonera imao je koronu u septembru 2020. godine, a u oktobru je ohrabrio Italijane da poštuju pravila u borbi protiv koronavirusa.

(klix.ba)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime