Bivši glavni čovjek zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, gostovao je u Podcast Inkubatoru. Tačnije, voditelj Podcasta je došao u njemu u Međugorje kako bi napravili razgovor koji je trajao više od pet sati i moglo se čuti svašta.

Mamić tako zamjera Luki Modriću što nije stao u njegovu obranu iako je istaknuo kako ga i dalje jako voli i poštuje. Danas ova dvojica nemaju nikakav odnos iako je Zdravko rekao kako se nikada nisu posvađali, ali Luka mu nikada nije dao ni ulaznicu za utakmice Reala.

“Ono što mi je neshvatljivo je ta njegova šutnja. To mi nije muški, to mi je huljski. Da čovjek nije sazvao press-konferenciju usred Madrida ili usred Zagreba, lupio po stolu i rekao: ‘P*čka vam materina bezobrazna, pa taj Mamić je mene uzeo kad sam ja bio izbjeglica s 14 godina, taj Mamić je bio graditelj Dinama iz kojeg sam ja otišao u Tottenham. Njegov sin me prodao u Tottenham i Real Madrid. On nije lopov.” – poručio je frustrirani Mamić te poentirao:

“I kad je on odlazio iz Dinama, kako sam ja dobio određen novac, ja sam se odrekao prije 13-14 godina svojih potraživanja koja bi danas bila nekakvih 20 miliona eura. Pogledajte što mi se dogodilo. Pa Modriću, kako možeš spavati? Nije li te sram?“, rekao je Mamić iz čijeg se govora može zaključiti kako itekako zamjera hrvatskom kapitenu na njegovoj šutnji.

(nogometne-vijesti.hr)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here