Fudbalski klub Borac je imenovao Nemanju Miljanovića za novog šefa stručnog štaba, kojeg će sutra zvanično i predstaviti na novoj funkciji.

Ujedno je banjalučku klub poručio kako ne odustaje od najviših ambicija.

“Nemanji želimo puno uspjeha u nastavku sezone i da nas vodi u nove pobjede. U stručnom štabu naći će se i Boris Raspudić, nakadašnji kapiten FK Borac sa kojim je postignut dogovor da se vrati u naš klub sa kojim se dočepao šampionske titule u sezoni 2010.

Zvanična promocija novog šefa stručnog štaba Nemanje Miljanovića održaće se u četvrtak, 19. avgusta, u 12 časova, u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Ovim putem želimo da istaknemo da smo potpuno svjesni da su rezultati i igra ispod nivoa na kojem FK Borac želi da bude, ali smo itekako uvjereni da ćemo se vratiti na pobjednički put.

Svjesni smo da je naša navijačka armija razočarana trenutnim rezultatima i da ćemo povjerenje vratiti samo dobrom igrom, pobjedama i srčanimodnosom prema klubu kojeg branimo.

Poraz boli, ali poraz bez borbe najviše boli i na nama je da učinimo sve da nam ime kluba bude vodilja za svaki trening, za svaku utakmicu. Borac uvijek mora biti borac jer Velikan iz Platonove ne zaslužuje ništa manje od toga.

U FK Borac biće mjesta samo za one koji su spremni dati sve od sebe, i više od toga kako bi Banjaluka bila ponosna na njih.

FK Borac ne odustaje od svojih ambicija. Iza nas su tek četiri utakmice odigrane u prvenstvu i predstoji nam velika borba za ostatak sezone u kojoj želimo oduševiti sve one kojima je crveno-plava boja u srcu.

Ne bi trebalo da se zaboraviti da je ova ekipa, prije samo nekoliko mjeseci, vratila šampionsku titulu u Banjaluku, uz odigrano finale Kupa BiH, a da je nakon utakmice sa Clujem dobila navijačke zahvalnice za pruženu igru na terenu tokom 120 minuta banjalučkog revanša koji će se dugo pamtiti u najljepšem gradu Republike Srpske.

Ova ekipa i dalje je spremna da ostavi srce na terenu.

Za Borac, za Banjaluku!

Sportska istorija nas je naučila da nije važno koliko puta padneš, vec koliko puta ustaneš, a FK Borac je kroz svoje postojanje uvijek znao da uzvrati udarac i postane još jači”, navodi se u saopštenju banjalučkog kluba.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here