Bh. reprezentativac i nogometaš Barcelone Miralem Pjanić uspješno je presadio kosu nakon što je dobio slobodan mjesec kako bi čitav proces protekao bez problema, piše Klix.ba.

Ovaj generalno rutinski zahvat, tačnije transplantaciju, Pjanić je uradio u tajnosti, no na internetu su vremenom postale viralne fotografije na kojima se vidi da nema prepoznatljivu frizuru i da je trenutno bez kose.

Klix.ba saznaje i da mjesec od zahvata Pjanić kao nogometaš ne bi mogao trenirati pa se slobodno može reći da je na najbolji način iskoristio trenutnu pauzu između dvije sezone.

Također, na svom Instagram profilu Pjanić je posljednjih sedmica objavljivao samo fotografije na kojima nosi šešir, a između ostalih i onu kada je dolazio u Kalesiju.

Zanimljivo da su se bh. navijači pitali zbog čega Pjanić odmara s obzirom da se nije mnogo naigrao u nedavno završenoj sezoni, a čini se da upravo presađivanje kose glavni razlog njegovog dužeg odmaranja.

Podsjećanja radi Pjanić nije igrao za Zmajeve u prethodna dva prijateljska meča protiv Crne Gore i Danske jer je dobio poštedu od selektora Peteva.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime