Mundo Deportivo i Catalyuna Radio danas donose nove informacije u vezi budućnosti bh. fudbalera, Miralema Pjanića (31).

Već nekoliko dana, odnosno od imenovanja Allegrija za novog trenera Juventusa, piše se o povratku Pjanića u redove Stare dame, ali Princ nije prva želja Juventusa u veznom redu.

Allegri, koji s Miralemom ima sjajne odnose, pokušat će dovesti Locatelija (23) iz Sassuola koji bi sigurno imao manje finansijske uslove od Pjanića, ali s druge strane Sassuolo može biti prepreka u transferu zbog odštete koju žele za svog veznjaka.

Opcija B je dovođenje Pjanića, a u igri je nekoliko mogućih razmjena. Bracelona bi željele defanzivca De Ligta za Pjanića, dok Juventus razmišlja da za svog nekadašnjeg igrača ponude Bentancura ili Rabiota.

Pored Mundo Deportiva, Catalunya Radio danas izvještava o tome da je Napoli moguća naredna stanica Pjanića. Katalonci žele Fabiana Ruiza iz Napolija koji će za svog igrača postaviti visoku cijenu.

Cilj Barce je da spusti cifru, a jedna od mogućnosti je da u transfer ubaci i Miralema Pjanića. Ipak, predsjednik Napolija već dugo vremena najavljuje da svoje igrače ne želi mijenjati, nego želi isključivo novac.

Ronald Koeman čini se da će ostati trener Barcelone, a to za Pjanića znači samo jedno, klupa za rezervne igrače.

(Reprezentacija.ba)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime