Leo Messi u srijedu je i službeno predstavljen kao novi igrač Paris Saint-Germaina. Sjajnom Argentincu bit će to tek drugi klub u karijeri nakon što je 21 godinu proveo u Barceloni.

Messi je ovog ljeta s Barcelonom dogovorio novi ugovor, ali katalonski velikan zbog financijskog fair-playa nije mogao zadržati Argentinca u klubu. Nakon toga je Messi kao slobodan igrač potpisao za PSG.

Ne želim otići. Ne može se više ništa napraviti, novaca nema. Klub jako loše stoji, ne mogu mi produljiti ugovor“, napisao je Messi u grupnom razgovoru s igračima Barcelone, otkrila je poznata novinarka Veronica Brunati.

Messi je na predstavljanju u PSG-u izjavio da sanja još jedan trofej Lige prvaka.

Naravno da su Neymar, Di Maria i Paredes utjecali na moj dolazak. Bio sam s njima u kontaktu cijelo vrijeme. Nitko nije spreman na ovo što sam ja proživio u zadnjih nekoliko dana. Bilo je brzo, šokantno i uzbudljivo. Mislim da sam došao u strašno jaku ekipu. Mislim da mogu pomoći, dat ću svoj maksimum. Rekao sam da sanjam još jedan trofej Lige prvaka“, kazao je Messi koji će u svom novom klubu nositi dres s brojem 30.

(sportam.info)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here