Siniša Saničanin, reprezentativac Bosne i Hercegovine, nedavno je potpisao za beogradski Partizan, u koji je došao kao slobodan igrač iz Vojvodine.

Prije nego je prešao u Partizan, bosanskohercegovački stoper povezivao se sa portugalskim Sportingom, kao i Crvenom zvezdom.

Ta priča za Sporting postojala je još prošle godine. Nije to bila konkretna ponuda, ali rečeno mi je da su pratili moje igre i to kako se razvijam. Stvarno je velika stvar kada čujete da vas tako veliki klub ima na oku”, rekao je Saničanin za Informer, dodavši:

“I na zimu sam imao ponude i iz Srbije i iz inostranstva, ali sam odlučio da do ljeta ostanem u Vojvodini. Htio sam da završim sezonu, pa da mirne glave izaberem novi klub”.

Govorio je i o povezivanju sa Crvenom zvezdom, a ističe da je ubijeđen da je donio najbolju odluku prelaskom u Partizan.

Bilo je nekih priča, ali samim tim što sam ovdje jasno je šta sam odlučio. Tako da, nema tu šta da se kaže. Zaista sam ubijeđen da sam donio najbolju odluku, nadam se da ćemo zajedno imati mnogo uspjeha, dodao je reprezentativac BiH.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here